inchirieri in regim hotelier. inchirieri in regim hotelier bucuresti , cazare apartamente si garsoniere in regim hotelier in bucuresti , cazare bucuresti , inchiriere apartamente in bucuresti

transport mobila easycargo

 

Bursa de Print

inchirieri in regim hotelier

Inchirieri in regim hotelier reprezinta gazduirea pentru o anumita perioada de timp a unor persoane. Apartamente / Garsoniere in regim hotelier este de fapt inchirierea unui imobil integral pe o perioada scurta de timp (de unde expresia: regim hotelier).
Inchirieri in regim hotelier este un serviciu dezvoltat dupa anul 1995, avand la baza oferirea unor locuri de sedere pentru turisti in afara de cele oferite de Ministerul Turismului.
Inchirieri in regim hotelier presupun punerea la dispozitia clientului a intregului apartament , inclusiv cheia acestuia fara posibilitatea de a fi deranjat de altcineva pe timpul sederii in apartament.
Cei care ofera acest tip de inchiriere in regim hotelier de apartamente si garsoniere in Bucuresti s-au gandit sa se amplaseze in cele mai bune locatii ultracentrale , clientul nu numai ca trebuie sa se simta ca acasa in apartament dar in momentul cand iese inafara lui sa aiba acces la o cafenea unde poate avea o intalnire de afaceri sau sa isi petreaca dimineata, un restaurant unde poate lua cina, un mall, un club etc. – acestea sunt niste puncte forte in aceasta afacere de inchirieri in regim hotelier .
Regimul hotelier ofera mult mai multe facilitati decat cele oferite de catre hotel, ofera clientului sau libertatea pe care nu o gaseste in alta parte. Apartamentele si garsonierele in regim hotelier iti ofera o senzatie familiara care te face sa te reintorci alegand aceleasi servicii de o calitate superioara si mult mai ieftina decat cea oferita de un hotel.
Inchirierile de apartamentele si garsonierele in regim hotelier oferite pentru inchiriere sunt complet mobilate si utilate, dispun de diverse dotari: aer conditionat, telefon convorbiri locale, internet gratuit si nelimitat prin cablu, masina de spalat, frigider, filtru de cafea, cuptor cu microunde, cablu TV pentru programe nationale si internationale etc la cele mai mici preturi .
De cele mai multe ori cine inchiriaza un apartament in regim hotelier si testeaza toate avantajele, cum ar fi: apartamentul mobilat ultra modern , toate accesoriile in baie, bucatarie, sufragerie, dormitor – cu posibiltatea de alte cereri, iesirea din incinta imobilului situat ultra central – la dispozitia dvs. tot ceea ce va doriti usor accesibil pentru o zi minunata, va face sa alegeti sa inchiriati in regim hotelier .
Elin Cazare Regim Hotelier Bucuresti va poate oferi cea mai buna solutie in cazarea de regim hotelier in bucuresti ,se poate ocupa de sederea dvs. aici oferindu-va cele mai bune optiuni pentru ca timpul petrecut aici sa devina o placere .
 
 
 
inchirieri regim hotelier , inchirieri regim hotelier bucuresti , inchirieri apartamente regim hotelier
 
 
inchirieri regim hotelier , inchirieri regim hotelier bucuresti , inchirieri apartamente regim hotelier
 
 
inchirieri regim hotelier , inchirieri regim hotelier bucuresti , inchirieri apartamente regim hotelier